Regnig söndag

Vad hittar man på en regnig söndag? Jo har man en lillasyster som lirar fotboll kan man alltid hänga på och hejja lite. Det gjorde iallafall jag. Syrran spelar med Hög SK F10. Idag hade de 3 matcher 2x20 min. Och spännande var det. Ok att alla sprang på samma boll, inget passningsspel här inte utan alla på bollen och den som håller ut längst tar bollen, dribblar och snurrar och går med bollen helst hela vägen in i mål. Vem har hört talas om skott?!? Det är så grymt roligt att titta på och gapa för fullhals. Speciellt roligt är det att titta på de spelare som inte är vid bollen. Står och drömmer om vad de ska göra imorn och ser inte att bollen rullar förbi. 

Roligt roligt. Blev förlust i första matchen, sedan oavgjort. Den sista matchen missade jag eftersom jag gjorde det

andra man gör på en regnig söndag, dvs går på bio. Självklart vann de den matchen med 5-0 och syrran gjorde 4 mål, självklart! Transformers var iallafall filmen vi såg. Riktigt bra faktiskt, värd att se. Nu jag iaf hemma igen. Laddar inför sista lediga dagen innan det är dags att börja jobba igen, undrar vad man ska hitta på!


Schlager

Alla som verkligen känner mig vet att jag är ett ohjälpligt schlagerfreak. Från år 2000 har jag alla låtar på ipoden och kan sjunga de flesta av dem mer eller mindre korrekt..eller refrängerna iallafall :-). Varje år sitter jag självklart klistrad framför tvn på både melodifestival och eurovision och ger egna poäng och svär åt hur missförstådda vi svenskar är.

Självklart har jag försökt leta reda på texterna till låtarna men aldrig lykats riktigt bra men när man minst anar det händer det............ Idag när jag satt och surfade lite på nätet hittade jag "HEM". En sida där alla eurovisionlåtarna från starten 1956 finns. Helt underbart. Nu kan man äntligen sjunga med till serbiens vinnarbidrag på serbiska. HUR BRA ÄR INTE DET! Det känns som julafton x24. Helt underbart. Alla låttexter finns på det språk de uppfördes + engelska och ibland fler språk. Dess utom finns lite småfakta om placeringar, poäng, kompositör osv. Även lite bilder från framträdandet kan ses. Alltså om det finns ett paradis på jorden så ligger det här bra till. Nä nu ska jag försöka mig på makedoniens låt, mojot svet (min värld). Lite klurigt när de har lite annat uttal på vissa bokstavskombinationer än oss men det ska nog gå. 

Kom ihåg att kolla in www.diggiloo.net


image2

Emma, jag och Jane i soffan hemma hos mig under årets eurovisionsong contest!

RSS 2.0