Party hela helgen!

Ahh! Äntligen är det måndag! Det är ju nästan tragisk att säga så men det är väl bara att inse att man börjar bli gammal. 23 år, det är en aktningsvärd ålder det!
Men iallafall, förra veckan var en mycket rolig men krävande vecka, dvs, kvällsaktiviteterna alltså! Förutom att man skulle jonglera skolföreläsningar och patienter var det party party nästan varje dag.
Onsdag: Jubileumsföreläsningar för OF(odontologiska föreningen) som fyller 120 år i år. Mingel med snittar och vin. Trevligt trevligt
Torsdag: Vampire loungh (några underbara drinkar)
Fredag: Stor jubileumsbal OF 120år på grand. Trerätters, underhållning och dans. Kvällen avslutades med att vi odontologer gick vidare efter att ha stängt grand och stängde även berns. En helkväll
Lördag: Inflyttnings/utflyttningsfest i Gävle. Middag, party och avslutade på heartbreake hotel. Härligt härligt men farligt farligt. 

En väldigt rolig men krävande vecka alltså, nu får det nog bli lugnt resten av året, eller iallafall nästa helg. 

Hemma!

I helgen har jag varit hem till Glada Hudik! J följde med och den underbara veckan fortsatte!
Åkte bil från hufvudstaden på torsdagen (tog självklart med oss ovädret norröver så när vi vaknade på fredagen var det nästan 1dm snö, underbart)
Var ut i skogen med syskonen och J och grillade korv på dagen, å sen byggde vi säsongens första snögubbbe!
Blev bio (Bond-quantum of solace) på kvällen! pefekt dag nr1.



Lördagen innebar fika, fika, fika! Jag, pappa och mormor har nämligen födelsedag denna vecka och det firade vi med ett 150års kalas, mycket fika å sedan mycket mat på det! Efter en liten tur till kyrkan och kyrkogården för att minnas min käre farfar som gick bort i våras (väldigt vackert med alla tända ljus) avslutades dagen i karet ute i snön! 40 grader i vattnet och minus 5 utanför! MYS MYS MYS. Perfekt dag nr2.


Idag har vi mest bara åkt tåg så nu är jag som sagt hemma igen! (alltid är jag hemma vare sig jag är här eller i hudik)
Tyvärr är J hemma hos sig oxå, känns skönt att vara lite ensam efter en så fartfylld helg med massa folk men jag saknar honom iallafall! Puss puss

Födelsedag!

Tänk att livet kan vara så underbart ibland! För bara någon vecka sedan bestämde jag mig för att försöka se på saker på ett annat sätt! Byta ut det negativa och se den positiva sidan av saker!
Tänk att det faktiskt har fungerat, oväntat måste jag säga!

Denna vecka har verit helt underbar! I tisdags fyllde jag år, 23 st närmare bestämmt. Vaknade upp med min going (vilket alltid är mysigt) skola (svävade på moln, ingenting kunde ta ner mig), till J efter skolan och fick min present (en digitalkamera!!!! Han är helt otrolig min going) sen midda med J och mamma på thaibåten på söder, mums! Sen somnade jag sött i min goings armar! Världens mest perfekta dag!

Lite hembakat fika går lätt ner!

På onsdagen hade jag lite kalas för mina söta vänner! Det var så himla mysigt! Tänk att det finns så många personer som bryr sig om mig! Jag blir alldeles rörd!
Hade självklart fixat hembaktfika (de flesta recepten självklart si


RSS 2.0