Sommaren!?!

När kommer sommaren egentligen..??? Man kan ju faktiskt börja fundera på vad vädergudarna har för sig, det måste vara storkrig där uppe där ingen vinner.... I början av Maj var det grymt varmt så man nästan inte trodde det var sant. Tog premiärdoppet den 12 maj jag, å det var inte förfrysningsskador kallt utan bara jvligt kallt, men det brukar det ju  vara i början av sommaren. Visst trodde jag inte att det skulle hålla sig så fint hela sommaren men jag trodde väl inte att vintern skulle göra intåg igen.
Iallafall så överlevde jag de kalla vindarna och såg fram mot sommarlovet. Sista veckan i maj vart sen helt underbar. Medelhavsvärme å strålande sol i nästan två veckor. Helt underbart. Först passade jag på å flirta lite i sthlmsskärgård och grillbrännbollskväll i rålambshovsparken. Sen var det äntligen sommarlov. Började ju underbart.
Därefter drog jag upp till norr, först arvidsjaur där det var 28 grader varmt (årets andra dopp), sen luleå å en supermysig helg! Sen kom skitvädret tillbaka.
Nu, i fredags, nästan en månad senare hade vi 31 grader och man orkade nästan inte röra sig. Tog mig iallafall till stranden (årets tredje dopp). Nu tänkte man, nu är sommaren här. Men icidag (söndag) är det bara regn å blåst å allmännt kallt! Jag bara undrar, när blir det egntligen sommar! är det nån som kan svara på detta!??!

RSS 2.0