Födelsedag!

Idag fyllde min going år! Fixade frukost på säng och kom med presenter jag. Efter en lång, härlig, morgon fick vi på oss söndags stassen och gick ut på en söndagspromenad. Tog T-banan till skanstull och gick mot Slussen. Självklart var vi ju tvungna att shoppa lite också. Hittade dessa supersnygga höstoutfits på Monki!



Dagens inköp!



  • Grå cardigan H&M
  • lila blus H&M
  • svart, grå t-shirt H&M

Ahhh!

Den är borta, den är borta!
Hade spanat in värst snygga finklänningen på nelly & noel men nu säljs den inte längre. Snyft.
Jag som hade tänkt köpa den när jag fick pengar (imorgon). Den var guldfärgad och i glansig siden. Inga axelband och smet åt fint runt en kurvig kropp *ler*
Slutade strax ovan knäna!
Jag sörjer!

Men det är en grymt bra sida för klädintresserade så den är värd att kolla upp ändå även om min klänning inte finns kvar, buhuhuhuhuh!
www.nellyochnoel.com

Här igen!

Precis vad jag trodde, att jag skulle hålla ut några veckor att uppdatera min blogg. Egentligen känns det som ett sista dödensandetag att försöka sparka liv i den igen men skam den som ger sig.

I helgen har jag varit hemma i Hudik och laddat batterierna tillsammans med familjen, underbart. Jag älskar hösten när den visar sig från denna sida, friskt, varmt och soligt. Helt underbart!
Tog tåget upp på torsdagen efter skolan och hann med 20 årskalas hos lillkusinen, grattis grattis.
På fredag var det den självklara rundresan så man hinner träffa alla och säga hej. Dvs till mormor och G på förmiddan efter att man skjutsat brorsan till skolan. Sedan var jag och farmor och hälsade på farfar på växelboendet. Så roligt att se honom. Väl hemma igen var det bara att hoppa ur finkläderna och byta till stövlar och blåjeans och bege sig ut i skogen. Årets första (och troligen enda) svamptur. Jag, farmor och lillsyrran stövlade iväg in i skogen. Min farmor är förutom att vara världens bästa farmor också en baddare på att hitta svamp. Efter två timmar i skogen var vi glada hemma igen med både svamp och lingon som jag nu även fått med mig ner till hufvudstaden igen. Mums!



På lördagen spelade brorsan fotboll så jag och mamma var iväg och hejjade på! Vinst 1-0! Sedan träfade jag  M på stan och fikade lite, det dåliga med Hudik är att allt stänger kl 15 på lördagarna så det blev ganska tomt på stan ganska fort, men skvallra lite kan man ju göra ändå.
Hemma igen hade mamma lagat kyckling wok och så drack vi lite vin. Mums mums! Kollade på svensson svensson (mycket roligare förr) och babben (vad är det för dåliga komiker det letat fram?)

Och idag var det dags att åka hem igen och nu sitter jag här!
Funderar på vad jag ska hitta på till D när han fyller år, tips vore bra!

RSS 2.0