Tillbaka igen!

Ja så var  man tillbaka i storstaden igen då efter ett rellativt långt och skönt jullov. Första dagen i skolan idag tänkte jag.....men det tänkte inte min patient. Ahhhh, så jag fick snällt gå hem igen efter att ha svurit lite (okej ganska mycket) för mig själv över hur vissa patienter är! 
Väl hemma igen var jag fortfarande förbannad så jag ringde till husvärden i mitt studenthus för att klaga på mitt badrum som jag felanmälde för en månad sen. Mögel i taket och ett golv som lutar så att vattnet hamnar överallt annars än vart det ska. Han kom iallafall och tittade på det men något helt nytt badrum det blev det ju inte tal om men nytt tak och bättre rör till badkaret lyckades jag tjata mig till iaf. Så nu hoppas jag att den äckliga lukten skall försvinna. Annars j´vlar!
Har börjat den sega resan med att söka sommarjobb också. Ringde idag och pratade med ftv Kalmar, hon lätt hoppfull tycker jag men de kan ju aldrig lova någonting. Nu känner jag mig alldeles slut pga alla motgångar under dagen. Borde plugga lite inför orttentan också men vet verkligen inte om jag orkar med de! Ahhhhh, jag vill ha jullov igen!
Ska iaf åka en sväng på friskis senare så jag hoppas att jag kan avreagera mig lite där annars blir det J som får ta allt ikväll och de vore ju tråkigt.

RSS 2.0