Tycker du om dig själv?

Man måste tycka om sig själv! Egentligen är det ju en självklarhet och de allra flesta människor man frågar skulle nog skriva under på det! Men hur är det egentligen i verkligheten. Tycker vi om oss själva? Själv är jag den första att erkänna att jag nog egentligen tycker ganska illa om mig själv! Så länge jag kan minnas har jag alltid satt alla andra framför mig själv på duglighetsskalan! Jag är aldrig duktig nog, snygg nog, smart nog, har tillräkligt många kompisar, är tillräkligt rolig, tillräkligt smal o.s.v. Det är så himla jobbigt när man hela tiden måste tycka illa om sig själv! Varför kan jag inte tycka att jag själv är bra, värd att vara glad och må bra? Varför måste jag alltid sträva efter någonting bättre, större och mer?
Jag har alltid varit jätteduktig i skolan och några pojkvänner har jag också lykats fånga så ful borde jag inte heller vara. Enligt BMI ligger jag på det normala eller möjligtvis lite i underkant så tjock är jag väl inte heller. Men ändå! Jag kan bara inte vara stolt över mig själv och se mig själv som någon som är värd att tyckas om.

Jag är så trött på att tycka illa om mig själv nu så på nått sätt måste jag börja gilla mig själv! Därför har jag bestämmt att 1. Varje morgon när jag tittar mig i spegeln säga till mig själv att jag är snygg och att jag är grymt bra.
2. Varje kväll innan jag somnar tänka på någonting som jag gjort bra under dagen.
3. Ta för mig mer och slå bort alla negativa tankar på att jag inte kan göra någonting!
Jag är en av de bästa! Jag måste bara inse det själv också!
Om du känner igen dig på en enda punkt så hoppas jag att dessa 3 steg kan vara till någon hjälp! NU FAN ska jag äga världen!


Ahhh!

Min dator kraschade! Min nya underbara bärbara dator som jag köpt alldeles själv (iallafall betalt själv) kraschade för två veckor sedan. Nu har jag efter många svordommar, spott och fräs äntligen fått den på fötter igen. Elller det var en lögn, det var inte jag utan en kille från dell som kom hit, bytte hårddisk och installerade om alla program på datorn. Men iaf, nu fungerar den igen, vilket är väldans tur för det började bli ganska tråkigt här i min lilla etta utan både tv och dator. Dock har jag sysselsatt mig med andra saker och jag har ju en säng att sova i i hammarby sjöstad också om det blir för kallt här :-) Men iaf, hemma är ju alltid hemma liksom. 
Sitter och sörjer min kraschade hårddisk och förlusten av alla mina sommarbilder :-( (de andra bilderna finns som backup på en annan dator iaf) 
- Minnesanteckning 1: Köp en extern hårddisk NU
- Minnesanteckning 2: Spar alltid alla nya bilder på den externa hårddisken-
Ja ja , några sommarbilder finns dock kvar, tack Johan för att du finns! Puss!

P.s här är sommaren föresten som jag tidigare saknade D.s

RSS 2.0