Förlorade

Ibland kommer den där känslan över mig och då slår det till med full styrka. Inte en chans att komma undan. Blir bara alldeles matt och paralyserad för en sekund. Bara ett tungt svart hål inuti mig. Där fanns ni förr! De nära och kära man förlorat.

Vissa finns ej längre på denna jord och andra har gått helt andra vägar.
Egentligen är det lättas med er som inte finns längre, där vet jag varför ni försvann ur mitt liv och det finns inte mycket jag kan göra åt det förutom att gråta en skvätt då och då. Visst var det orättvist att ni skulle tas ifrån mig för tidigt men det är den store som bestämmer det.

Det är er andra som bara har försvunnit tysta ur mitt liv som jag sörjer mest. Självklart är jag inte så naiv och tror att jag inte har del i det också men hur jag än funderar så förstår jag inte varför det måste bli så. Jag vet att "it takes two to tango" men ibland förstår jag inte varför det blev så fel att ni kände att den enda vägen var bort! Ibland saknar jag er så mycket att jag bara vill gråta! Jag hoppas att jag en dag kommer förstå och att det svarta hålet försvinner!

Ni vet vilka ni är, jag kommer aldrig att glömma er!

Mys i höstmörkret

Jag fyller år om två veckor och just nu har jag blivit helkär i denna mysiga servis från Indiska. Hoppas jag varit tillräckligt snäll att jag kan få dem.



Finns även flatatallrikar!
Så söta!

Kräftkväll

I helgen hade vi kräftfest hos Emma. Var helt underbart roligt. Har inte gjort något med tjejerna (med respektive) sedan innan sommaren, verkligen på tiden nu. Trots sent på året lyckades vi hitta riktigt goda kräftor, tack min going!
Alltid roligt att gå på fest där man får måla sina egna hattar och sjunga snapsvisor tills halsen skrumpnar samman :-)


Smaskens!


Jag och min going!


Kvällens värdinna i fullfärd vid fiskdammen


Hoppas alla ni andra också ätit kräftor i år!

RSS 2.0